075 - 799 00 54

Ongediertebestrijder nodig in Zaandam?

Wespen bestrijden in Zaandam

Last van vliegende insecten, zoals wespen? Point Pest Control weet precies hoe we dit ongedierte moeten bestrijden. Wespen kunnen vervelend steken en kunnen zelfs heel erg gevaarlijk zijn wanneer u of iemand in uw omgeving allergisch is voor een van deze dieren. Daarom zorgen we in Zaandam en omgeving altijd voor snelle service. Dan is de overlast vlug voorbij!

Wespenplaag oplossen

Wespen zijn vooral vervelend in het najaar. Ze worden dan agressiever, en steken komen dan veel vaker voor. Heeft u een wespennest in of rondom uw woning? Het is dan verstandig om vóór het najaar in actie te komen. Schakel onze ervaren bestrijders in om een nest te verwijderen. Zo bent u verzekerd van een snelle, passende en veilige oplossing.

Wilt u meer weten over onze werkwijze? Of wilt u onze vakmannen meteen inschakelen? Neem vandaag nog contact met ons op. Vul het contactformulier in, of bel ons op het telefoonnummer 075 - 799 00 54. We zijn u met plezier van dienst in de regio Zaandam!

Twijfelt u of de overlast die u ervaart wordt veroorzaakt door wespen, bijen of hommels? Lees hier dan meer over de verschillen tussen deze insecten en de manier waarop u deze dieren kunt weren/bestrijden.

Ons werkgebied

Zaandam, Hilversum, Haarlem, Amsterdam, Utrecht, Amersfoort, Almere, Alkmaar, Purmerend, Ijmuiden, Huizen en omstreken.

Waarom onze ongediertebestrijding?

  • Snelle service bij spoed
  • Gericht op een effectieve oplossing
  • 7 dagen per week bereikbaar

Uitstekende service

Bij ons werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ratten/muizen bestrijden
• Wespen/insecten bestrijden
• Houtworm/zwam bestrijden
• Woelratten bestrijden
• Steenmarter verjagen

Werkgebied

Zaandam, Hilversum, Haarlem, Amsterdam, Utrecht, Amersfoort, Almere, Alkmaar, Purmerend, Ijmuiden, Huizen en omstreken.

Hoofdvestiging