075 - 799 00 54

Ongediertebestrijder nodig in Zaandam?

Muggen, vliegen en rioolvliegjes bestrijden

Muggen- of vliegenoverlast in of om Zaandam? VKP Plaagdierbestrijding komt graag voor u in actie om de hinder te bestrijden. Vliegen kunnen erg vervelend zijn wanneer ze in uw huis zoemen, maar wist u ook dat ze gevaarlijk voor uw gezondheid kunnen zijn? Wanneer ze over uw eten lopen verspreiden ze bacteriën waar u ziek van kunt worden. Ook muggen zorgen vaak voor flinke overlast. Blijf dus niet langer met uw vliegen- of muggenplaag zitten, kom vandaag nog in actie! Voor muggen, vliegen en rioolvliegjes bestrijden bent u bij onze vakmannen aan het juiste adres.

Vliegen in huis in Zaandam

Zitten er veel vliegen in huis? Dan is er waarschijnlijk een broednest in of rondom uw woning. Hierdoor blijven er vliegen komen, ondanks dat u er tientallen doodslaat. Onze ongediertebestrijders weten als geen ander hoe ze het broednest moeten opsporen en hoe ze deze op zo’n manier moeten verwijderen dat ze niet terugkomen.

Rioolvliegjes na een rioollekkage

Heeft u in Zaandam een rioollekkage? Dan moet u goed oppassen voor rioolvliegjes, zij komen namelijk massaal af op verontreinigd water. Al snel zorgen ze voor een broedplaats in het verontreinigde water en voor u het weet plant dit ongedierte zich razend snel voort. Rioolvliegjes worden ook wel motmuggen of latrinevliegjes genoemd en zijn vooral gevaarlijk omdat ze bacteriën vanuit het riool kunnen overbrengen.

Muggenplaag

Heeft u een muggenplaag? Onze ervaren ongediertebestrijders weten exact hoe de mug bestreden moet worden, zonder dat deze terugkomen. Wij pakken dit probleem namelijk bij de bron aan. We achterhalen de broedplaats en gaan de mug te lijf met speciale technieken.

Meer weten over muggen, vliegen en rioolvliegjes? Neem dan vandaag nog contact met ons op. We staan voor u klaar in de regio Zaandam!

Ons werkgebied

Zaandam, Hilversum, Haarlem, Amsterdam, Utrecht, Amersfoort, Almere, Alkmaar, Purmerend, Ijmuiden, Huizen en omstreken.

Waarom [VKP Plaagdierbestrijding]?

  • Snelle service bij spoed
  • Gericht op een effectieve oplossing
  • 7 dagen per week bereikbaar

Uitstekende service

Bij ons werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ratten/muizen bestrijden
• Wespen/insecten bestrijden
• Houtworm/zwam bestrijden
• Woelratten bestrijden
• Steenmarter verjagen

Werkgebied

Zaandam, Hilversum, Haarlem, Amsterdam, Utrecht, Amersfoort, Almere, Alkmaar, Purmerend, Ijmuiden, Huizen en omstreken.

Hoofdvestiging