075 - 799 00 54

Ongediertebestrijder nodig in Zaandam?

Steenmarters bestrijden in Zaandam

Zorgt een steenmarter bij u in of om Zaandam voor overlast? Worden uw autokabels vernield of zit er een marter in uw woning? De vakman zorgt voor een oplossing. Schakel ons vandaag nog in.

Hoewel de steenmarter niet gevaarlijk is voor mensen, honden of katten, kan dit roofdier wel voor veel overlast zorgen. Het zorgt vooral voor vernielingen, bijvoorbeeld van autokabels of isolatiemateriaal. Bovendien maakt het een vreselijk krijsend geluid en ontstaat er vaak veel stankoverlast.

De steenmarter is bruin met een witte vlek rondom zijn keel. Hij is ongeveer even groot als een kat en is een roofdier. Hij jaagt op ratten, kikkers, insecten en soms op kippen.

Steenmarters verjagen

Steenmarters genieten een beschermde status in Nederland. Hij komt in vrijwel heel Nederland voor, maar verschijnt vaker in het oosten. Vanwege de beschermde status mag de marter niet gedood of gevangen en zelfs niet verstoord worden. Toch weten wij als ervaren ongediertebestrijders diervriendelijke manieren om de marter te verjagen. Zo stoppen we uw overlast. Bel vandaag nog om een afspraak te maken. In de regio Zaandam staan we voor u klaar!

Ons werkgebied

Zaandam, Purmerend, Alkmaar, Heerhugowaard, Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Volendam en Hoorn.

Waarom onze ongediertebestrijding?

  • Snelle service bij spoed
  • Gericht op een effectieve oplossing
  • Klantenbeoordeling gemiddeld 9,3

Uitstekende service

Bij ons werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ratten/muizen bestrijden
• Wespen/insecten bestrijden
• Houtworm/zwam bestrijden
• Woelratten bestrijden
• Steenmarter verjagen

Werkgebied

Zaandam, Purmerend, Alkmaar, Heerhugowaard, Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Volendam en Hoorn.

Hoofdvestiging