075 - 799 00 54

Ongediertebestrijder nodig in Zaandam?

Woelratten bestrijden in Zaandam

Wie aardhopen in de tuin signaleert, zal in eerste instantie aan mollen denken. Toch kan de oorzaak van het probleem ook bij een ander dier liggen: de woelrat. Meestal vindt u dit beest bij rivieren, sloten of andere oevers. Maar ook op andere plekken kan het dier overlast aanrichten, door met zijn geknaag van alles te vernielen. Heeft u te maken met dit knaagdier, of vermoedt u dit? Haal er dan een specialist bij. In de regio Zaandam is De vakman de expert op wie u kunt rekenen.

Doden is verboden

Woelratten zijn een beschermde diersoort. Dat betekent dat deze beestjes niet gedood mogen worden. De woelratten bestrijden moet dus op een andere manier gebeuren. Gelukkig weten onze specialisten ook andere manieren om van de overlast van deze dieren af te komen. We zetten onze kennis en kunde graag voor u in!

Neem contact op

Wilt u meer weten over onze werkwijze? Of wilt u ons meteen inschakelen om de woelrattenoverlast aan te pakken? Neem dan vooral contact met ons op! U kunt ons contactformulier invullen, dan hoort u vlug van ons. We zijn ook telefonisch te bereiken: op het nummer 075 - 799 00 54 staan we u graag te woord. In Zaandam en omgeving is uw allround ongediertebestrijder u met plezier van dienst!

Ons werkgebied

Zaandam, Purmerend, Alkmaar, Heerhugowaard, Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Volendam en Hoorn.

Waarom onze ongediertebestrijding?

  • Snelle service bij spoed
  • Gericht op een effectieve oplossing
  • Klantenbeoordeling gemiddeld 9,3

Uitstekende service

Bij ons werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ratten/muizen bestrijden
• Wespen/insecten bestrijden
• Houtworm/zwam bestrijden
• Woelratten bestrijden
• Steenmarter verjagen

Werkgebied

Zaandam, Purmerend, Alkmaar, Heerhugowaard, Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Volendam en Hoorn.

Hoofdvestiging